• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Membrane Hidroizolatii - ARCO Standard

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

Gama-ARMATEC - membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea. Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente mpotriva mbatrnirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-10oC), durabilitate.

Membranele ARMATEC P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia (PES GRID).

Detalii..
 

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ELASTECH 1000 - membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea.

Detalii..
 

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ELASTECH 5000 este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de poliester (P) sau SPUNBOND (P), armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea sau longitudinal.

Detalii..
 

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ELASTECH 3000 este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de poliester (P) sau SPUNBOND (P), armata cu fibre de sticla rasucite sub forma de retea sau longitudinal.

Detalii..
 


Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site