• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Vata minerala bazaltica Fibran
Imprimare PDF

Vata minerala/bazaltica "FIBRAN"

Saltele vata minerala cu plasa de sarma

  • Saltelele de vata minerala cu plasa de sarma sunt materiale naturale fibroase, sunt produse din minerale cum ar fi bazalt, calcar, dolomitica si bauxita. Mineralele sunt topite intr-un cuptor electric la temperatura de 1520 oC si topitura vitroasa este utilizata in fibre. Fibrele lor isi dobndesc adeziunea cu r??in? rezistenta la temperaturi nalte. Hidrofobicitatea ridicata este realizata de pulverizarea fibrelor cu compusi de siliciu speciali.

APLICATII: Saltelele cu plasa de sarma ar putea gasi aplicare in izolarea termo-acustica a echipamentelor industriale.

  • Placile de vata minerala sunt materiale naturale fibroase, sunt produse din minerale cum ar fi bazalt, calcar, dolomitica si bauxita. Mineralele sunt topite intr-un cuptor electric la temperatura de 1520 oC si topitura vitroasa este utilizata in fibre. Fibrele lor isi dobndesc adeziunea cu r??in? rezistenta la temperaturi nalte. Hidrofobicitatea ridicata este realizata de pulverizarea fibrelor cu compusi de siliciu speciali.

Placi vata minerala/bazaltica

Placile de vata minerala sunt produse izolante, care combina absortia de sunet, resistenta termica si durabilitatea la foc pana la 750 oC. Placile au dimensiunile prestabilite, sunt inerte chimic, propietatile lor sunt mentinute constant in timp si nu permit dezvoltarea de paraziti.

 

Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site