CEA MAI BUNĂ ALEGERE A DUMNEAVOASTRĂ

Peste 25 de ani de experiență în domeniu,
avem cunoștințele necesare pentru a vă servi.

CALITATE

Oferim tot ce e mai bun pentru lucrările noastre! Echipa HidroIzolații REM folosește în cadrul lucrărilor de hidroizolații materiale calitative precum membrana bituminoasa, membrana PVC, membrana FPO. Aceste tipuri de membrane protejeaza impotriva apei, au o durată mare de viață și prezintă o rezistență pe termen lung împotriva celor mai ridicate temperaturi.

EXECUȚIE LA TIMP

Echipa HidroIzolații REM este o firmă specializată în realizarea lucrarilor de hidroizolatii rezidentiale si industriale. Pe scurt, niciun proiect nu este prea mare pentru Echipa HidroIzolații REM!

EXPERIMENTAȚI

Ne place să lucrăm cu acuratețe și să nu lăsăm loc de erori! Pentru Echipa HidroIzolații REM, precizia este cel mai important atu de care ne folosim în orice proiect care ajunge pe mâinile noastre! Tehnica noastră de lucru e în continuă perfecționare pentru a atinge standardele impuse de piață!

CERTIFICAȚI

Suntem certificați de cel mai mare producător de membrană din lume! Brand-ul Sika este recunoscut pe tot globul ca fiind sinonim cu inovația, calitatea și serviciile. Clienții din întreaga lume pot fi siguri că vor primi calitate oriunde văd sigla Sika!

350+

PROIECTE REALIZATE

AVEM CERTIFICARI PENTRU URMATOARELE


MEMBRANE SINTETICE PENTRU ACOPERISURI (PVC, FPO)
HIDROIZOLATII LICHIDE
MEMBRANE BITUMINOASE PENTRU ACOPERISURI

COLABOREAZĂ CU NOI!